Άνετη εξάρα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Άνετη εξάρα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Χωρίς πρόβλημα πέρασαν οι Παίδες του ΠΑΟΚ από την έδρα του Παναιτωλικού και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης με το τελικό 6-0! Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετώπισαν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία από τους Αγρινιώτες, ανοίγοντας το σκορ στον αγώνα μόλις στο 10′ μετον Τεμερτζόγλου έπειτα από ασίστ του Τσέλιου.

Επτά λεπτά μετά ο Τσέλιος πήρε την μπάλα από τον Γκορτεζιάνι και με πλασέ έκανε το 0-2, ενώ στο 40′ ο Αβεντισιάν «γέμισε» από εκτέλεση κόρνερ και ο Καλτσίδης με κεφαλιά σημείωσε το 0-3.

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου «έγραψε» το 4-0 με τον Γκορτεζιάνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το 5-0 στο 62′ με τον Γρηγοριάδη και το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Θεοδωρίδης στο 70′ με σουτ, ενώ να σημειωθεί πως στο 72′ ο Σαπουντζής είχε δοκάρι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καρβέλης, Φραγκούλης (69′ Καζανάς), Γιάκος, Καταρέλος, Σκιαδάς, Παλιάτσας (50′ Αγρογιάννης), Ζοτάι (50′ Ντάβανος), Νταλιάνης, Καρατσώλης, Ντούλιας (62′ Γιαννακόπουλος), Μπελεβώνης.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Μακρής, Γρηγοριάδης, Αβεντισιάν (55′ Τσοπούρογλου), Κιουρτζίδης (55′ Σαπουντζής), Καλτσίδης (48′ Λαγωνίδης), Καραμπέρης, Τεμερτζόγλου, Καλαϊτζής (48′ Παναγιώτου), Αλτιντζής (48′ Θεοδωρίδης), Γκορτεζιάνι, Τσέλιος.