Άνετη εξάρα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Χωρίς πρόβλημα πέρασαν οι Παίδες του ΠΑΟΚ από την έδρα του Παναιτωλικού και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης με το τελικό 6-0! Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετώπισαν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία από τους Αγρινιώτες, ανοίγοντας το σκορ στον αγώνα μόλις στο 10′ μετον Τεμερτζόγλου έπειτα από ασίστ του Τσέλιου.

Επτά λεπτά μετά ο Τσέλιος πήρε την μπάλα από τον Γκορτεζιάνι και με πλασέ έκανε το 0-2, ενώ στο 40′ ο Αβεντισιάν «γέμισε» από εκτέλεση κόρνερ και ο Καλτσίδης με κεφαλιά σημείωσε το 0-3.

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου «έγραψε» το 4-0 με τον Γκορτεζιάνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το 5-0 στο 62′ με τον Γρηγοριάδη και το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Θεοδωρίδης στο 70′ με σουτ, ενώ να σημειωθεί πως στο 72′ ο Σαπουντζής είχε δοκάρι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καρβέλης, Φραγκούλης (69′ Καζανάς), Γιάκος, Καταρέλος, Σκιαδάς, Παλιάτσας (50′ Αγρογιάννης), Ζοτάι (50′ Ντάβανος), Νταλιάνης, Καρατσώλης, Ντούλιας (62′ Γιαννακόπουλος), Μπελεβώνης.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Μακρής, Γρηγοριάδης, Αβεντισιάν (55′ Τσοπούρογλου), Κιουρτζίδης (55′ Σαπουντζής), Καλτσίδης (48′ Λαγωνίδης), Καραμπέρης, Τεμερτζόγλου, Καλαϊτζής (48′ Παναγιώτου), Αλτιντζής (48′ Θεοδωρίδης), Γκορτεζιάνι, Τσέλιος.