Άνετη νίκη… μισής ώρας!

Οι Κ17 του Παναθηναϊκού το πρωί της Τετάρτης υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου το αντίστοιχο τμήμα του Αστέρα Τρίπολης για να συνεχιστεί ο αγώνας από τις 27 Νοεμβρίου, ο οποίος είχε διακοπεί στο 56ο λεπτό εξαιτίας της κακοκαιρίας που επικρατούσε. Έτσι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά μετά από έναν μήνα και… κάτι.

Το ματς είχε σταματήσει στο 56ο λεπτό με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες με 1-1. Ο Παναθηναϊκός όμως θέλησε να μπει δυνατά στο 2017 και στο υπόλοιπο του αγώνα, σχεδόν μισή ώρα, κατάφερε να σημειώσει 3 γκολ και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με το τελικό 4-1!

Να σημειωθεί πως ο Αστέρας είχε προηγηθεί στις 27 Νοεμβρίου με τον Τερεζίου, ο οποίος όμως δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο καθώς ήταν τραυματίας και ο Παναθηναϊκός είχε ισοφαρίσει με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων.

Όσον αφορά τα γκολ που σημειώθηκαν στη συνέχεια του αγώνα, στο 82′ ο Σούλτσε έκανε το 2-1 για τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Καλομοίρης στο 87′ «έγραψε» το 3-1 και δύο λεπτά ο Εμμανουηλίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογιώργος, Παλασκώνης, Ζωγραφάκης, Πογιάνης, Μανιδάκης, Θεοδωράκης, Εμμανουηλίδης, Σκεντεράι, Σούλτσε, Καλομοίρης, Μιχαήλ, ενώ έπαιξαν και οι Φραντζέσκος, Μαντζώρος, Σπίνος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κώστας Μπεντεβής): Πέτρου, Διαμαντόπουλος, Βασιλικόπουλος, Ζορμπάς, Ατζουλάς, Ντίνε, Μαρίνος, Γλέζος, Κοτσόπουλος, Τζήμας, Κάρδαρης.