Άνετο πέρασμα από Κρήτη

Άνετο πέρασμα από Κρήτη

Με σχετική άνεση ο Ολυμπιακός κατάφερε και πήρε τους τρεις βαθμούς στην εκτός έδρας πρεμιέρα με τον Πλατανιά! Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν με το νικηφόρο 0-3 τους τρεις βαθμούς χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα.

Οι γηπεδούχοι στο 5′ είαν ένα χαμένο τετ α τετ με τον Γιακουμάκη και από εκεί πέρα ο Ολυμπιακός πήρε… μπροστά! Στο 20′ ο Σπυριδάκης έκανε το 0-1 και ο σκόρερ του πρώτου γκολ στο 57′ ήταν ο δημιουργός του 0-2, όταν εκτέλεσε κόρνερ και ο Κατσογιάννης με κεφαλιά έκανε το 0-2! Το 0-3 σημειώθηκε με τον ίδιο τρόπο, αλλά με εκτέλεση κόρνερ του Λιοφάγου και κεφαλιά του Σταμούλη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Σχοιναράκης): Ανωμεριανάκης, Σαβάκης, Μπουρδάκης, Ταγιάρι, Γκολόσι, Μυφτάρι, Οδ. Σταφυλίδης, Σελάμης, Γιακουμάκης, Γύπαρης, Καλιβρετάκης, ενώ μπήκαν και οι Μαθιουλάκης, Τσουραπάς, Δάλλας, Καλογεράκης, Παρασχάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης: Γραμματικάκης, Φρέρης, Βαλαής (47′ Καραπαναγιωτίδης), Κατσόγιαννης, Μπονέλης (70′ Τσιουρής), Ντόη, Σπυριδάκης (60′ Συρμής), Παστράς (65′ Παπανικόπουλος), Σταμούλης, Λιάτσος, Κίτσος (50′ Λιοφάγος).