Άνω κάτω στην ΑΕΛ για τους Κ17!

Άνω κάτω στην ΑΕΛ για τους Κ17!

Νέο… επεισόδιο στις σχέσεις του Ερασιτέχνη της ΑΕΛ με την ΠΑΕ, μετά την επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη κατά του Σωτήρη Μάρκου, για ζήτημα του τμήματος κάτω των 17 ετών της ακαδημίας του συλλόγου:

«Μετά λύπης και έκπληξης αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε την εξευτελιστική για την ίδια την Π.Α.Ε. συμπεριφορά του διευθύνοντα σύμβούλου της κ. Σωτήρη Μάρκου. Σε τηλεφωνική συνομιλία που ο προαναφερόμενος επεδίωξε με τον Πρόεδρο του Σωματείου μας την Πέμπτη, απαίτησε εν είδει «αφεντικού» την άμεση ανταπόκριση του δεύτερου σε υπόδειξη του, σχετικά με υπόθεση της ομάδας νέων U17.

Ο κ. Νάκας γνωστοποίησε στον κ. Μάρκου την απόφαση του Δ.Σ. της Α.Ε.Λ., όλα τα αιτήματα της ΠΑΕ να γίνονται εγγράφως και πρωτοκολλημένα, για να εισπράξει την έξαλλη και αδικαιολόγητα οργισμένη απάντηση του διευθύνοντα σύμβουλου. Στη συνέχεια, ο κ. Μάρκου προέβη σε σκαιότατη εξύβριση και απειλές προς το πρόσωπο του κ. Νάκα, για το «παράλογο» αίτημά του Δ.Σ.

Εκτός του ότι επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος, παραδίδουμε τον Αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Π.Α.Ε. στην κρίση του φίλαθλου κόσμου και θέλουμε να ελπίζουμε πως και η ίδια η Π.Α.Ε. θα τον επαναφέρει στην τάξη.

Τη καλούμε, δε, μετά από τις επανειλημμένες κινήσεις της που υποτιμούν και προσβάλλουν το Σωματείο χωρίς να τηρεί ταυτόχρονα καμία από τις συμβατικές υποχρεώσεις της απέναντι του, να εφαρμόσει κάποιον από τους προβλεπόμενους από τον Κανονισμό τρόπους για να αγωνιστούν οι Αθλητές (εκπαιδευόμενοι-επαγγελματίες) χωρίς να απαιτείται η εμπλοκή του Σωματείου στη διαδικασία».