Άρχισαν οι Κ17 του Ολυμπιακού! (Photos)

Άρχισαν οι Κ17 του Ολυμπιακού! (Photos)

Την πρώτη τους προπόνηση, πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του τμήματος κάτω των 17 ετών το απόγευμα της Δευτέρας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκίνησαν έτσι την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο να διατηρήσουν τα ηνία στην κορυφή της Superleague K17.

Το μεγαλύτερο ποσοστό της ομάδας αποτελούν ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2001, με κάποιους εξ’ αυτών να είναι και την σεζόν 2016-17, μέλη της Κ-17.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Τάσος Θέος, σε δηλώσεις του τόνισε: «Καλή χρονιά σ’ όλους. Εύχομαι σ’ όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και να αποδώσουν όλοι αυτά που περιμένουμε εμείς και το κοινό μέσα στο γήπεδο. Πρώτος στόχος μας είναι η βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας αφού κάθε χρόνο οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες.

Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις στην Κ-20 και φυσικά περισσότερες στην πρώτη ομάδα. Στόχος φυσικά είναι και ο πρωταθλητισμός. Ειδικά όταν είσαι πρωταθλητής θέλεις να παραμείνεις στην κορυφή. Τίποτα όμως δεν είναι εύκολο. Τίποτα δεν σου το χαρίζουν. Αυτό είπα και στα παιδιά. Ότι είναι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος, όπου όλοι θα θέλουν να είναι, και πως όλοι θέλουν να τους κερδίζουν».

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο Ρέντη έως την Τετάρτη 2/8 και στις 3/8 θα αναχωρήσει για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έως τις 13/8.

This slideshow requires JavaScript.