Άρχισε τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός στο Κατάρ!

Άρχισε τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός στο Κατάρ!

Το πρώτο του φιλικό έδωσε ο Ολυμπιακός στο Κατάρ και συγκεκριμένα στην Ντόχα συμμετέχοντας στο τουρνουά «Aspire Tri Series Tournament»! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ταξιδέψει στο Κατάρ ως προσκεκλημένοι της Aspire Academy και αντιμετώπισαν τη διοργανώτρια γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, αγωνιζόμενοι με το τμήμα Κ18.

Η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή αποτελείται ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1999 και το 2000, έπαιξε καλά αλλά γνώρισε την ήττα με 1-0 με πέναλτι, το οποίο αρχικά απέκρουσε ο Χρήστος Καράδαης αλλά εν συνεχεία ο διαιτητής έδειξε επανάληψη και έτσι άνοιξε το σκορ η γηπεδούχος ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-18 του Ολυμπιακού είναι οι: Μαλάι, Αμπάρα, Αγιώτης, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος, Αντωνόπουλος, Μαρκουλάκης, Χατζηχρήστου, Πέιος, Καράδαης, Χατζηιωαννίδης, Κωστανάσιος, Μπέκος, Παπαγεωργίου, Οικονομίκος.

Οι αγώνες στο τουρνουά συνεχίζονται και για την Κ-18, αλλά και την Κ-16 και εκτός από την Aspire Academy συμμετέχουν και οι LA Galaxy. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Aspire Academy, η οποία καλεί για 2η χρονιά τον Ολυμπιακό, στο τουρνουά της.