Έγκαιρη εγγραφή μικρότερο κόστος, με παροχές που κάνουν τη διαφορά!

Έγκαιρη εγγραφή μικρότερο κόστος, με παροχές που κάνουν τη διαφορά!

Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί για το «Athens Camp ’18 Smartfootball» το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 2 μέχρι και τις 6 Ιουλίου στο γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου! Το newsacademies.gr στηρίζει το «smartfootball» και είναι χορηγός επικοινωνίας του camp, στο οποίο η έγκαιρη εγγραφή σημαίνει μικρότερο κόστος για το κάθε παιδί.

Συγκεκριμένα τα παιδιά που θα εγγραφούν μέχρι τις 5 Ιουνίου, θα έχουν ειδική τιμή καθώς θα πληρώσουν από 180 ευρώ τη συμμετοχή στα 150 ευρώ! Παράλληλα υπάρχουν ειδικές τιμές για αδέρφια που θα λάβουν μέρος στο camp.

Οι παροχές που δίνονται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο του «Athens Camp ’18 Smartfootball» είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν στη μεθοδολογία του «smartfootball», το οποίο ουσιαστικά είναι πρόγραμμα ενδυνάμωσης του εγκεφάλου με στόχο την εκπαίδευση έξυπνων και δημιουργικών ποδοσφαιριστών!

Παράλληλα θα υπάρχουν διπλές προπονήσεις, θεωρητική εκπαίδευση, ενώ θα υπάρξει και ειδική προπόνηση των τερματοφυλάκων! Οι κόουτς που θα δουλέψουν θα είναι κάτοχοι διπλωμάτων Uefa Pro & Smartfootball, ενώ κάθε προπονητής θα έχει στην επίβλεψή του μόνο 10 παιδιά και όχι παραπάνω για να γίνεται σωστή δουλειά και όπως πρέπει.

Εκτός αυτών όπως έχει ανακοινωθεί εξαρχής, θα υπάρξει δωρεάν ταξίδι στην Ισπανία για τον κορυφαίο παίκτη για προπονήσεις στην Technifutbol International Academy.

Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα είναι ηλικίας 7 μέχρι 18 ετών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
info@worldsports.gr
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6936062233 – 6947273060

Δηλώστε ΕΔΩ online συμμετοχή!