Έγραψε ιστορία ο Μπουλάρι!

Έγραψε ιστορία ο Μπουλάρι!

Ο Ολυμπιακός έχει στην ακαδημία του πολλά «διαμαντάκια». Ένα από αυτά ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, που έγραψε ιστορία. Πιο συγκεκριμένα έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής, που κλήθηκε ποτέ, στην Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας.

Ο 17χρονος επιθετικός των «ερυθρολεύκων» κλήθηκε στην Κ21 της Αλβανίας. Αφορά τα ματς με Τουρκία (23/03) και την Ανδόρα (26/03), για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2021.

Έγινε μεγάλος ντόρος με την κλήση του. Στην Αλβανία αναφέρουν πως πήρε την θέση του Φιορίν Ντουρμισάι (τον έκλεισε για το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός), ο οποίος αποφάσισε να παίξει στην Εθνική Ελλάδας.

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Ελπίδων της Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι, έκανε λόγο για ένα μεγάλο πρότζεκτ. «Ο Μπουλάρι είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ για το αλβανικό ποδόσφαιρο. Και αυτού του επιπέδου τους παίκτες πρέπει πάντα να τους οδηγούμε κοντά στην πρώτη ομάδα. Οι νέοι ποδοσφαιριστές μας, όπως ο Μπουλάρι και ο Βριόνι θα σηκώσουν το βάρος της επίθεσής μας. Θα κάνουν τη διαφορά για την ομάδα μας», είπε ο Μπούσι σε συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά.

Ο Μπουλάρι έχει ξεχωρίσει στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Είναι από τους παίκτες που θα βρεθούν, τις επόμενες ημέρες, στην πρώτη ομάδα. Τον έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς, σε συνεργασία με τον διευθυντή της Ακαδημίας, Ρικάρντο Πέρες.

Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλο βάρος στα παιδιά της ακαδημίας και η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική, ετοιμάζοντας μια νέα φουρνιά. Και ο 17χρονος επιθετικός είναι ένας από αυτούς.

Στην Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας όλοι οι παίκτες της αποστολής, είναι γεννημένοι το 1998 και το 1999 ενώ ο Μπουλάρι το 2001!