Έδειξαν έτοιμοι για Superleague οι Κ16!

Έδειξαν έτοιμοι για Superleague οι Κ16!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι της ακαδημίας του Ατρόμητου με την πορεία και του τμήματος κάτω των 16 ετών στο τουρνουά «Attica»! Οι πιτσιρικάδες έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα μπουν σε πρωτάθλημα μεγαλύτερου επιπέδου, καθώς θα παίζουν την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Superleague K17.

Οι μικροί του Ατρόμητου έχοντας «dna νικητή» και μέταλλο ομάδας που εκμεταλλατεύτηκαν το πλούσιο ταλέντο τους, συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στο τουρνουά Attica διεκδικώντας την πρώτη θέση από τον Ολυμπιακό.

Ήδη αρκετά παιδιά απ’ αυτά που ήταν φέτος στο τμήμα των Κ16, πήραν χρόνο συμμετοχής σε αγώνες των Κ17 στη Superelague.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του ΑΠΣ Ατρόμητος Αθανάσιος Κασπίρης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου, σχολίασε: «Είμαστε πάρα πολυ ευχαριστημένοι για τη φετινή παρουσία της Κ16 η οποία έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και αναγνωρίστηκε από όλους όσοι είναι μέσα στο χώρο των Ακαδημιών ως μια ομάδα με πολύ ταλέντο και πολύ περισσότερο μέλλον.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια μέσα από την καρδιά μου σε όλα τα παιδιά, να έχουν υγεία και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».