«Έδειξαν ότι εκτός από ποιότητα έχουν και ψυχικά αποθέματα»

«Έδειξαν ότι εκτός από ποιότητα έχουν και ψυχικά αποθέματα»

Τη δική του ανάλυση για το νικηφόρο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, έκανε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Κ17 Τάσος Θέος, μιλώντας για το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του, αλλά και τα όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του στο προηγούμενο ματς στο Ρέντη:

«Σίγουρα είναι από τα παιχνίδια που περιμένουμε για να δούμε πολλά πράγματα από τα παιδιά. Τόσο για τον τρόπο λειτουργίας ομαδικής και ατομικής, όσο και την ιδιοσυγκρασία των παιδιών σε αυτά τα παιχνίδια και το πως θα συγκεντρωθούν. Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα και την εμφάνιση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Ανταποκριθήκαμε σωστά σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Μπήκαμε αποφασιστικά και δυναμικά καταφέρνοντας έτσι να προηγηθούμε. Στη συνέχεια δεχτήκαμε το πρώτο μας γκολ μέσα στο Ρέντη σε μία αδράνειά μας.

Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε την ποιότητά μας σαν ομάδα, αλλά και την ψυχή και το πάθος που θέλουμε να βλέπουμε στον Ολυμπιακό. Αυτή η νίκη είναι τρεις βαθμοί, είμαστε δεύτεροι με ένα ματς λιγότερο και το σημαντικό είναι ότι η ομάδα λειτούργησε και με συνθήκες που ξέρουμε ότι υπάρχουν πάντα σε παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Ανταγωνισμός και άγχος για τη νίκη.

Τα παιδιά έδειξαν ότι εκτός από την ποιότητά τους έχουν και ψυχικά αποθέματα και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα».