Έδειξε με το… καλημέρα ότι θα είναι πρωταγωνιστής!

Έδειξε με το… καλημέρα ότι θα είναι πρωταγωνιστής!

Με το… δεξί μπήκε στις επίσημες υποχρεώσεις της η ΑΕΚ για την φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς κατάφερε και πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν αυτοί οι οποίοι προηγήθηκαν στο ματς, αλλά η Ένωση μπόρεσε να το γυρίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Σε ένα ματς στο οποίο έδειξε ο Νίκος Σπηλιώτης ότι φέτος είναι αποφασισμένος να αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο. Ο 19χρονος μέσος της ΑΕΚ ήταν αυτός ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ για να ανατρέψει το 1-0 και να το κάνει 1-2!

Ο μικρός βρίσκεται στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2014 και φέτος με το ξεκίνημα της σεζόν έδειξε ότι θέλει να είναι από τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Κάτι το οποίο περιμένουν και οι άνθρωποι της ομάδας, αφού υποστηρίζουν ότι είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να ξεχωρίσει μέσα στην χρονιά και να μπορέσουν να βελτιωθούν και να δουλέψουν για το μέλλον.

Να σημειωθεί κιόλας πως είναι από τους ποδοσφαιριστές των Κ20, οι οποίοι έχουν κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και έχουν προσεχθεί από τους ανθρώπους του συλλόγου.