Έκαναν πραγματικότητα τις επιθυμίες των παιδιών

Το κοινωνικό της έργο έδειξε η ΠΑΕ Ατρόμητος, προσφέροντας δώρα σε μικρά παιδιά και τους ποδοσφαιριστές Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Στόιτσεφ και Ντιγκινί, να δίνουν το «παρών» στη σχετική εκδήλωση:

«Μαζί ζωντανεύουμε τις ευχές των παιδιών και κάνουμε τα Χριστούγεννα τους μαγικά». Το σύνθημα της ΟΠΑΠ ΑΕ στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευχοστολίδια» που ενισχύει τη λειτουργία των φορέων και των ιδρυμάτων που υποστηρίζουν τα παιδιά έκανε πράξη η ομάδα μας.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών βρέθηκε απόψε σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας και πήρε πέντε από τα «Ευχοστολίδια» που έχουν ζωγραφίσει 3.000 παιδιά των 12 Σωματείων του διευρυμένου δικτύου της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», για να δουν τη χριστουγεννιάτικη τους ευχή να γίνεται πραγματικότητα.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Στόϊτσεφ, Ντιγκινί οι οποίοι ανέλαβαν να υλοποιήσουν την επιθυμία των παιδιών. Ο Μπρίτο επέστρεψε με μια φόρμα γυμναστικής, ο Λε Ταλέκ με ένα mp3, ο Τόνσο με ένα ρολόι, ο Στόιτσεφ με μια μπάλα και ο Ντιγκινί με ένα ζευγάρι παπούτσια.

Με την παράδοση του δώρου οι ποδοσφαιριστές μας έλαβαν το πιο όμορφο δώρο: Τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα αυτή τη σημαντική τους προσφορά!».