Έκανε… σεφτέ ο Πανιώνιος με ομάδα από τη Ρόδο!

Έκανε… σεφτέ ο Πανιώνιος με ομάδα από τη Ρόδο!

Η πρώτη ομάδα στο δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου του Πανιωνίου είναι γεγονός! Οι «κυανέρυθροι» συμφώνησαν με τους Πάνθηρες Ρόδου και είναι το πρώτο σωματείο που εντάσεται στο δίκτυο του συλλόγου της Νέας Σμύρνη.

Η ομάδα του Πανιωνίου πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει την έναρξη δικτύου σχολών ποδοσφαίρου:

«Tο Panionios Academy είναι ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών και λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Το δίκτυο αναπτύσσεται διαρκώς και αποκτά μια δυναμική παρουσία με πιστοποιημένες σχολές ποδοσφαίρου.

Αποστολή του δικτύου Panionios Academy είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας του Πανιωνίου.

Η αγωνιστική αξιολόγηση των αθλητών του δικτύου πραγματοποιείται αυστηρά με επιστημονικές μεθόδους και οι πλέον ταλαντούχοι εξ αυτών προωθούνται στα τμήματα υποδομής και στις αγωνιστικές ομάδες του Πανιωνίου.

To Panionios Academy αναζητεί συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Υπεύθυνος δικτύου: Αποσπόρης Στέλιος 6944328113

Υπεύθυνος scouting: Αντώνης Μανίκας».

Έτσι οι Πάνθηρες Ρόδου είναι το πρώτο μέλος της νέας οικογένειας της ακαδημίας του Πανιωνίου!

* Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα rodiaki.gr.