Έκλεισε τον πρώτο γύρο με περισσότερους βαθμούς απ’ ότι είχε σε όλη τη σεζόν!

Έκλεισε τον πρώτο γύρο με περισσότερους βαθμούς απ’ ότι είχε σε όλη τη σεζόν!

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος της Superleague K20 είναι ο Λεβαδειακός! Η ομάδα της Βοιωτίας έχει αλλάξει εντελώς εικόνα σε σχέση με πέρσι που συμμετείχε ξανά στο πρωτάθλημα των Νέων και αυτό φαίνεται με τους αριθμούς.

Μάλιστα η φετινή σεζόν για τον Λεβαδειακό ήταν κάπως περίεργη στο ξεκίνημά της, καθώς η προετοιμασία των μικρών άρχισε αργά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό γιατί δεν γνώριζαν σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόντουσαν. Όταν τελικά βγήκε η απόφαση ότι θα λάβει κανονικά μέρος η πρώτη ομάδα του Λεβαδειακού στη Superleague, άρχισε και η προετοιμασία της ακαδημίας.

Από την περσινή περίοδο αυτό που τόνιζαν οι άνθρωποι της ακαδημίας του Λεβαδειακού ήταν ότι το τμήμα κάτω των 17 ετών ήταν καλό και θα δείξει την αξία του τη νέα σεζόν. Φέτος οι Νέοι του Λεβαδειακού τα πηγαίνουν όχι απλά καλά, αλλά αν συγκρίνει την φετινή τους παρουσία στη Superleague Κ20 με την περσινή τους θα πει κανείς ότι η παρουσία τους είναι τέλεια!

Την προηγούμενη σεζόν ο Λεβαδειακός τελείωσε το πρωτάθλημα έχοντας μαζέψει όλη την αγωνιστική περίοδο συνολικά 16 βαθμούς…

Φέτος όμως η ομάδα της Βοιωτίας με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος είχε μαζέψει παραπάνω, αφού έκλεισε με 15 βαθμούς! Και παράλληλα την περασμένη αγωνιστική πήρε έναν ακόμη απέναντι στον αήττητο και πρωτοπόρο Παναθηναϊκό με το τελικό!

Αυτό δείχνει ότι ο προπονητής Βαγγέλης Φράγκας μαζί με τους συνεργάτες του κάνουν καλή δουλειά στους Νέους του Λεβαδειακού και σίγουρα δεν αποτελούν εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο, όπως έχει φανεί μέχρι τώρα.