Έκοψε βαθμούς ο Ατρόμητος από τον Ολυμπιακό

Έκοψε βαθμούς ο Ατρόμητος από τον Ολυμπιακό

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή του Νοτίου ομίλου και να απομακρυνθεί από τον τρίτο Παναθηναϊκό! Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχθηκαν τον Ατρόμητο στο Ρέντη σε εξ αναβολής αναμετρήση της 18ης αγωνιστικής και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Έτσι ο Ολυμπιακός βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και 2 μπροστά από τον τρίτο Παναθηναϊκό.

Στο ματς και οι δύο ομάδες κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, χωρίς όμως να φτάνουν στο γκολ που θα έκανε τη διαφορά στον αγώνα.

Να σημειωθεί πως στο παιχνίδι υπήρξαν δύο αποβολές, μία από κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα στο 86′ αποβλήθηκε από τον Ολυμπιακό ο Γαλούπης και στο 91′ από τον Ατρόμητο ο Βαγγέλης, ενώ και οι δύο αποβολές ήταν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Θέος): Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (46′ Κακάμης), Γαλούπης, Ράμα, Γκοτζαμανίδης, Τσερκώνης (λ.τρ. 72′ Νεοφυτίδης), Ντουμάνης (λ.τρ. 89′ Αντωνόπουλος), Φυτόπουλος (66′ Μπουλάρι), Βοΐλης (83′ Σταυρόπουλος), Κατσούκης, Ζιάκας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Διονύσης Σάσσαλος): Μανδάς, Πατσίκας (46′ Λέτσι), Αθανασίου, Ξενάκης, Στρέφι, Ξενοπανάγος, Αυγουστάτος (61′ Βαγγέλης), Σάσσαλος, Κολινιάτης (76′ Καστόρης), Διακογεωργίου (74′ Ζούνης), Λαχάνα (94′ Φρατζέσκος).