Έκτακτη ανακοίνωση της ακαδημίας του Ιωνικού

Έκτακτη ανακοίνωση της ακαδημίας του Ιωνικού

Μετά από τις ραγδαίες εξελίξεις που έλαβαν χώρα χθες (29/8) η Διεύθυνση των Ακαδημιών, που ανέλαβε την ηγεσία των τμημάτων υποδομής τον Απρίλη του 2017, έπειτα από την απαίτηση της νέας Διοίκησης του αντρικού τμήματος και μερίδας οπαδών, αποχωρεί!

Σε αυτούς τους 5 μήνες παρουσίας μας πετύχαμε όσα δεν μπόρεσε κανείς «Ιωνικός» να πετύχει τα τελευταία 20 χρόνια στις Ακαδημίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

-Συνεργασία με την κορυφαία αθλητική εταιρία Nike

-Προσωπικό 21 ατόμων (προπονητές, βοηθοί, γιατροί, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές)

-Συνεργασία με παιδοψυχολόγο και διατροφολόγο

-Διπλάσιες, από τα προηγούμενα χρόνια, ώρες προπονήσεων

-Σχεδιασμός αγωνιστικού πλάνου για όλη τη σεζόν με Τεχνικό Διευθυντή

-Οργάνωση μεγάλου Χριστουγεννιάτικου τουρνουά με συμμετοχή των κορυφαίων Ελληνικών ομάδων

-Συμφωνία με μεγάλο Έλληνα τερματοφύλακα για διοργάνωση καλοκαιρινού camp τερματοφυλάκων

-Ανακαίνιση γραφείων Ακαδημίας

-Αναβάθμιση λογότυπου ομάδας

-Δημιουργία ιστοσελίδας σε σύγχρονα πρότυπα

-Εργομετρικά με καταξιωμένο Έλληνα με διεθνείς παρουσίες γυμναστή

-Συμφωνία με Ασφαλιστική Εταιρία για ασφάλιση όλων των αθλητών μας

-Συνεργασία με το κέντρο φυσιοθεραπείας PhysioF

-Ανακαίνιση γυμναστηρίου Νεάπολης

Παράλληλα σε αυτό το διάστημα αποτελέσαμε ισχυρό μοχλό πίεσης και καταφέραμε σε συνεργασία με τον Δήμο να ολοκληρωθεί το 8*8 δίπλα στο γήπεδο της Άρσης Βαρών αλλά και η ανακαίνιση στις τουαλέτες στην θύρα 3 καθώς και το στέγαστρο. Φυσικά η ολοκλήρωση των έργων στην θύρα 3, παγώνει και περνάει στα χέρια των επόμενων.
Ευχαριστούμε δημόσια για την καθοριστική βοήθειά τους, τον Δήμαρχο Νικαίας κ. Ιωακειμίδη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Μπακατσέλο και φυσικά τον Πρόεδρο του Ιωνικού κ. Αριστειδόπουλο και τον δικηγόρο της ομάδας κ. Κουγιτέα που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν και στάθηκαν δίπλα στο μεγάλο μας έργο.

Οι συμφωνίες που είχαν υπογραφεί με ανθρώπους και εταιρίες ήταν υπογεγραμμένες από εμάς οπότε αυτομάτως όλες ακυρώνονται αφήνοντας ελεύθερο έδαφος στους επόμενους να οργανώσουν από το μηδέν την Ακαδημία.

Είμαστε περήφανοι για τους συνεργάτες μας (προπονητές, γιατροί κλπ) καθώς έδειξαν από την πρώτη στιγμή ικανοί να ανταπεξέλθουν στις απαιτητικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν με την καθολική αναβάθμιση της Ακαδημίας.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ αλλά και μία μεγάλη «συγγνώμη» οφείλουμε στους γονείς των Ακαδημιών που με τις εγγραφές και τα συνεχή μηνύματά τους μας έδωσαν ώθηση για να πετύχουμε όσα πετύχαμε μέχρι σήμερα και πολλά ακόμα που δυστυχώς δεν μας επετράπη να ολοκληρώσουμε. Παράλληλα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και σε όσους φιλάθλους της ομάδας μας στήριξαν αυτούς τους μήνες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Στο διαδικαστικό κομμάτι, έχοντας δεσμευτεί για όλα τα παραπάνω στις οικογένειες των Ακαδημιών, έχουμε ως ελάχιστο χρέος, εφόσον όλες οι συμφωνίες ακυρώνονται, να επιστρέψουμε τα χρήματα στους γονείς.

Ενημερώνουμε, λοιπόν, πως από την Πέμπτη 31/8 μέχρι και την Τετάρτη 6/9 κάθε πρωί 12.00 με 14.00 και κάθε απόγευμα 19.00 με 21.00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) θα βρισκόμαστε στα γραφεία για την ονομαστική επιστροφή χρημάτων σε όλους τους γονείς.

Παρακαλούμε εντός των παραπάνω ημερών να προσέλθετε στα γραφεία μας στην Θύρα 8 του γηπέδου της Νεάπολης.