Έλειψε το γκολ στα Χανιά

Έλειψε το γκολ στα Χανιά

Μόνο το γκολ έλειψε από την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης στα Χανιά, για το Νότιο όμιλο της Superleague K17! Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό με το ισόπαλο 0-0, σε ένα ματς στο οποίο υπήρξαν φάσεις αλλά δεν μπήκε η μπάλα στο πλεκτό.

Έτσι ο Πλατανιάς κατάφερε να «κόψει» βαθμούς από τον Αστέρα, κρατώντας τον μακριά από την πρώτη δυάδα του ομίλου.

Οι Αρκάδες είχαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να φτάσουν στο γκολ, με κορυφαία αυτήν του Κωτσόπουλου στο 15′, στην οποία η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι! Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και άλλες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία των γηπεδούχων, χωρίς όμως να φτάσουν στο γκολ, κάτι που δεν κατάφερε ούτε ο Πλατανιάς με τους Καραταράκη, Νταγκουνάκη.

Ο Αστέρας όμως είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χωρίς όμως αυτό να το εκμεταλλευτεί και να βάλει το γκολ που θα έκανε και τη διαφορά στην αναμέτρηση.

Να σημειωθεί πως ο Αστέρας χρησιμοποίησε και δύο παιδιά από το τμήμα των Κ15 και ο λόγος για τους Χριστόπουλο, Διονυσόπουλο οι οποίοι είναι γεννημένοι το 2003!

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Ριτζάκης): Γεωργιλαδάκης, Ψαρουδάκης, Σαρρής (74′ Αλιφιεράκης), Μαράκης, Κουτάς, Τζουγκράκης, Καραταράκης (60′ Νταγκουνάκης), Στεφανίδης, Δρικάκης (46′ Ι. Γεωργιλαδάκης), Παπιομίτογλου (85′ Μάλαμας), Σταυρουλάκης (83′ Φασαράκης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κώστας Μπεντεβής): Μανουσιάδης, Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Αλέμης, Μιχελής, Τανουσάι, Μπλάτσος, Μαχαίρας, Ντίνος, Κωτσόπουλος, Μιχόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Διονυσόπουλος, Μπέρκης, Βασιλικόπουλος, Παπαγεωργίου, Δούρος.