Έξι στα έξι για τον Ολυμπιακό

Έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες που έδωσαν το Σάββατο (10.12), πέτυχαν οι ομάδες της ακαδημίας του Ολυμπιακού που δεν συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League.

Αναλυτικά τα ματς:

Κ-16: Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 5-0
Σε αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη στο Ρέντη η Κ-16 του Ολυμπιακού επικράτησε με 5-0 της αντίστοιχης του Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και εκτός από τα πέντε γκολ είχε στο 15′ και δοκάρι με τον Ράμα. Το 1-0 σημείωσε με πλασέ μετά από ασίστ του Κωνσταντινίδη ο Κουλουριώτης ο οποίος στο 24′ πέτυχε και το 3ο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Τσέργας με σουτ στο 18′ (ασίστ Κωνσταντινίδη) σημείωσε το 2ο γκολ και στο 38′ το 4ο. Το 5-0 πέτυχε ο Τσακίρης στο 50′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Μαλάι, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Τασιάς, Μποσκουϊδης, Γλυνός, Χρυσικός, Τσέργας, Γεωργαντής, Κουλουριώτης, Ράμα/ Κόνιαρης, Τσακίρης, Δεγαϊτας, Καλλιμούκος, Βοϊδονικόλας, Μικρός, Ζυμπίδης, Σφύρλας.

Κ-14: Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 2-1
Σε αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη στο Ρέντη η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Απόλλων Σμύρνης. Με την ομάδα του Τάσου Πάντου αγωνίστηκαν και δυο παιδιά από τη Σχολή Θεσσαλονίκης, ο Πάγιος και ο Ντομοτσίδης. Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Φεϊζούλα (17′), Γιγίνης (45′).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Πάντος): Γραμματικάκης, Τσιουρής, Καραπαναγιωτίδης, Γιγίνης, Γαρμπής, Τάμπος, Παπακωνσταντίνου, Σπυριδάκης, Ντόη, Σταμέλλος, Φεϊζούλα/ Ζέζας, Λάγγας, Λιάτσος, Πάγιος, Ντομοτσίδης.

Κ-12: Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 3-0
Σε αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη στο Ρέντη η Κ-12 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 της αντίστοιχης του Απόλλων Σμύρνης. Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι Καραμπάγιας (20′) και Μπατσιάκος (52′ π, 62′).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Φώτης Παπαπαναγής): Κοκμοτός, Βασιλάκος, Σταράκης, Καραμπάγιας, Μπασμπανάς, Μπουμπουλίμα, Γεωργούλιας, Τουλγέρογλου, Μουζακίτης, Αθανασίου, Διαμαντόπουλος/ Δρόσος, Κανάκης, Λεγάκης, Μακρυνώρης, Μελαδάκης, Μπατσιάκος, Νινός, Παρασκευάς, Ρουμελιώτης, Συρίγος, Τροίζης.

Κ-11: Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 2-1
Σε αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη στο Ρέντη η Κ-11 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας του Απόλλων Σμύρνης. Με την ομάδα του Ολυμπιακού έπαιξαν και τρία παιδιά από την Σχολή μας στη Θεσσαλονίκη τα οποία πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. Βασικός ξεκίνησε ο τερματοφύλακας Καράι και ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Χοχλάκης και Κοντονικολάου. Για το συγκρότημα του Σωκράτη Κοψαχείλη σκόραρε δις ο Μουζακίτης (23′, 35′).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Κοψαχείλης): Καράι, Τσόνεβ, Χαρίτος, Αντωνάκος, Μανιός, Χατζόγλου, Κουτρέτσης, Μουζακίτης, Μυστακίδης/ Γιαννόπουλος, Δανδουλάκης, Κοπανίδης, Χοχλάκης, Κοντονικολάου.

Κ-10: Ηνίοχος-Ολυμπιακός 1-2
Σε αγώνα για το “Θουκυδίδειο” που διεξήχθη στο Γουδί η Κ-10 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 του Ηνίοχου. Τα γκολ για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχαν οι Σπυρόπουλος (18′), Κτενάς (35΄).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιάκωβος Χατζηράπτης): Λουλουργάς, Πρίφτης, Θεοδωρίδης, Χαραλαμπίδης, Φίλης, Καρακώστας, Κτενάς, Λάμπρης, Σπυρόπουλος/ Γιωτόπουλος, Μαχαίρας, Μενεγάτος, Μπουργάνης, Πουλής.

Κ-9: Σχολή Αλίμου-Ολυμπιακός 4-9
Σε αγώνα για το “Θουκυδίδειο” που διεξήχθη στον Άλιμο η Κ-9 του Ολυμπιακού επικράτησε με 9-4 της αξιόμαχης ομάδας μας από την Σχολή Αλίμου. Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού πέτυχαν οι: Καρυτινός (3), Κούρτης (3), Καντεράκης (2), Μιχαηλίδης (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κώστας Σοφιανός): Μουστάκης, Βρυώνης, Αυγουστίδης, Γούσιος, Πατρώνης, Κούρτης, Καριτινός/ Δουλαβέρας, Μιχαηλίδης, Καντεράκης.