Έπιασε κορυφή ο Ολυμπιακός με πεντάρα στον Πλατανιά

Έπιασε κορυφή ο Ολυμπιακός με πεντάρα στον Πλατανιά

Μόνος πρώτος είναι πλέον ο Ολυμπιακός στο Νότιο όμιλο της Superleague K15! Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τον Πλατανιά με 5-0 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και με τον Λιοφάγο να είναι ο πρωταγωνιστής του ματς, πραγματοποιώντας το χατ τρικ.

Στο 19′ ο Λιοφάγος με σουτ, έπειτα από ασίστ του Κίτσου, άνοιξε το σκορ (1-0) ενώ στο 31′ μετά από ασίστ του Λιοφάγου ο Συρμής «έγραψε» το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα (34΄) ο Σταμούλης πάσαρε ωραία στον Λιοφάγο μέσα στη μικρή περιοχή και αυτός με προβολή σημείωσε το 3-0 για τον Ολυμπιακό.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα έξι λεπτά, στο 46′, έγινε 4-0 με τον Φρέρη να δίνει την ασίστ στον σκόρερ Σταμούλη και στο 75′ διαμορφώθηκε το τελικό 5-0 με το χατ τρικ του Λιοφάγου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Γραμματικάκης (74′ Ρόκου), Φρέρης, Μπονέλης (53′ Παπανικόπουλος), Βαλαής, Γιγίνης, Ντόη (61′ Παστράς), Κίτσος (53′ Γαρμπής), Λιοφάγος, Σταμούλης, Συρμής (61′ Λιάτσος), Καραπαναγιωτίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Σχοιναράκης): Ανωμεριανάκης, Γκεοργκιέβσκι (49′ Δάλλας), Μπουρδάκης, Ταγιάρι, Γκολόση, Μυφτάρι (66′ Τσουραπάς), Γιακουμάκης, Σαββάκης, Σταφιλίδης (61′ Καλογεράκης), Γυπάρης (76′ Καρτάκης), Καλλιβρετάκης (53′ Μαθιουλάκης).