«Έπιασε» την Ξάνθη η Βέροια στους Κ17

Με το… δεξί μπήκε στο 2017 το τμήμα κάτω των 17 ετών της Βέροιας, καθώς νίκησε εκτός έδρας την Κέρκυρα σε εξ αναβολής ματς με 2-1! Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Ημαθίας «έπιασε» στη δεύτερη θέση του Βορείου ομίλου την Ξάνθη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο και καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει, ενώ στο δεύτερο μέρος το ματς πήρε… φωτιά! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 50′ με τον Κυζιρίδη, ενώ ο Στογιαννίδης ήταν αυτός ο οποίος σημείωσε το 0-2 για τη Βέροια.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 68′ μείωσε με το γκολ του Μπάρδου σε 1-2, ενώ προσπάθησε και για την ισοφάριση χωρίς όμως επιτυχία. Από την άλλη όμως και η Βέροια έδειχνε ότι σίγουρη για τη νίκη ενώ της ακυρώθηκε και γκολ ως οφσάιντ στο 75′ με τον Σοφιανίδη να είναι ο σκόρερ του τέρματος που δεν μέτρησε.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άρης Λούβρος): Ρίζος, Κουλούρης, Αυλωνίτης, Σπ. Ζωχιός, Βασιλάκης, Τσάνης, Βλάχος Νικήτας, Στεργίου, Μπάρδος, Κυπαρίσσης, Γουλιαρμής, ενώ μπήκαν και οι Ν. Ζωχιός, Γιώτας.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Βενετικίδης, Στογιαννίδης (80′ Κουλιανίδης), Ιτσκάρας, Παλλάνης, Καγκελίδης, Σπυρίδης, Φωτόπουλος (75′ Μπράτσια), Σοφιανίδης, Περπερίδης (83′ Ματελόπουλος), Κυζιρίδης (70′ Παπακωνσταντίνου), Ταλαίπωρος (87′ Γότας).