«Έρχεται» το «Mare Nostrum»!

«Έρχεται» το «Mare Nostrum»!

Σε γοργό ρυθμό κινούνται στην Ισπανία για τη διοργάνωση του «Mare Nostrum» το προσεχές καλοκαίρι! Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις των περιοχών Salou, Reus και Camp de Tarragona, θα πραγματοποιηθεί το 9ο καλοκαιρινό «Mare Nostrum» με τις εγγραφές συμμετοχής και των ομάδων από την Ελλάδα, να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το «Mare Nostrum» έρχεται να χαρίσει εμπειρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος και ήδη ελληνικές ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή για να ταξιδέψουν στην Ισπανία και να αγωνιστούν απέναντι σε ισπανικές αλλά και άλλες ομάδες απ’ όλο τον κόσμο! Σύλλογοι απ’ όλη την Ευρώπη, συμμετέχουν στη διοργάνωση, με στόχο τα παιδιά μέσα από τους αγώνες που δίνουν με διάφορες κουλτούρες ποδοσφαίρου, καθώς αντιμετωπίζουν ομάδες από άλλες χώρες, να βελτιώνονται και να μπορούν να διακρίνονται σε υψηλό επίπεδο.

Ομάδες από την Ελλάδα έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι εγγραφές συνεχίζονται για το καλοκαιρινό τουρνουά «Mare Nostrum» το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 27 μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Η World Sports είναι η επίσημη εκπρόσωπος της διοργάνωσης στην Ελλάδα και ΕΔΩ μπορείτε να πάρετε όποιες πληροφορίες χρειάζεστε αναφορικά με τη διοργάνωση και να δηλώσετε συμμετοχή!

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοργάνωση κάθε χρόνο γιγαντώνεται, καθώς η συμμετοχή ομάδων στο τουρνουά αυξάνεται. Στο προηγούμενο γεγονός συμμετείχαν πάνω από 240 ισπανικές και διεθνείς ομάδες με τη διεξαγωγή περισσότερων από 400 αγώνων!