Έτσι… έφτιαξε τους μικρούς ο Βούζας!

Έτσι… έφτιαξε τους μικρούς ο Βούζας!

Άπαντες στον Ολυμπιακό γνώριζαν από πριν ότι το ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην πρεμιέρα του Youth League της UEFA ήταν δύσκολο, διότι οι Πορτογάλοι διαθέτουν μία από τις καλύτερες ακαδημίες στον κόσμο! Ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχουν «βγει» από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ, όπως οι Ρονάλντο, Φίγκο, Νάνι, Κουαρέσμα και άλλοι!

Για αυτό και ο τεχνικός των Νέων του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των πιτσιρικάδων στάθηκε αρκετά και στο ψυχολογικό κομμάτι, πέρα από αυτό της τακτικής.

Μετά από τον αγώνα με την Ξάνθη ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» έδειξε αρκετό βίντεο στους παίκτες του και μάλιστα αγώνες από το παρελθόν των Νέων του Ολυμπιακού στο Youth League. Έφτιαξε βίντεο με όλα τα γκολ που έχουν βάλει οι Κ20 των «ερυθρόλευκων» στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και θέλησε με αυτό τον τρόπο να τους… φτιάξει ψυχολογικά προκειμένου να καταφέρουν και αυτοί να κάνουν καλή πορεία στην Ευρώπη όπως και τα προηγούμενα τμήματα των Κ20 του Ολυμπιακού!