Έφτασε η μεγάλη στιγμή! Οι τελευταίες εγγραφές για το «Smartfootball Larissa Camp 2019»

Έφτασε η μεγάλη στιγμή! Οι τελευταίες εγγραφές για το «Smartfootball Larissa Camp 2019»

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου η Λάρισα θα υποδεχτεί το «Smartfootball Larissa Camp 2019»! Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της νέας καινοτόμου μεθοδολογίας Smartfootball και να γνωρίσουν την Καταλανική φιλοσοφία!

Με την παρουσία έμπειρων Ισπανών και Ελλήνων πιστοποιημένων προπονητών της μεθοδολογίας Smartfootball.

Εκτός του «Smartfootball Larissa Camp 2019», στη Λάρισα λάβει χώρα και το «Smartfootball Goalkeepers Camp» με την καθοδήγηση Ισπανού προπονητή, και τερματοφύλακες ηλικίας 7 έως 18 ετών, από τις 2 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου.

Φυσικά δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνά ότι μέσα από τα δύο καμπ που θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα, πρόκειται να επιλεχθούν δύο παιδιά για να ταξιδέψουν στην Ισπανία με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Εκεί όπου θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στην Tecnifutbol International Academy, στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Complex Esportiu Futbol Salou», αλλά και σε καταλανικούς συλλόγους.

Όσοι πιτσιρικάδες επιθυμούν να λάβουν μέρος, προλαβαίνουν τις τελευταίες εγγραφές για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία αυτή στα γήπεδα «Αλάνα».