Έφυγε με τον βαθμό η Ξάνθη

Έφυγε με τον βαθμό η Ξάνθη

Το ισόπαλο 1-1 απέσπασε η Ξάνθη στην έδρα της ΑΕΚ για τη 12η αγωνιστική της Super League Κ19! Οι Ακρίτες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και είχαν και αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ.

Μόλις στο 4′ η ΑΕΚ έκανε το 1-0 με τον Τσέλιο, ενώ στο 22′ είχε και μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ με την κεφαλιά του Μπούση να σταματάει στο δοκάρι της Ξάνθης!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους χάνοντας αρχικά μία ευκαιρία με τον Φακή, ενώ στο 63′ ο Γκατζόγιας ισοφάρισε σε 1-1.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ πίεσε για να σημειώσει το γκολ που θα έκανε τη διαφορά, όμως η Ξάνθη κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΕΚ (Γιώργος Σίμος): Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Καραβίδας, Μπούσης, Τάμπας, Τσέλιος, Σαρδέλης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας (86′ Μαλλισόβας) Πατρινός (57′ Μπότος).

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπερδελής): Τζελέπης, Γκατζόγιας, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος, Γιανναράκης, Γράβας, Σουλεϊμάν Οκάν, Τσαπάρης, Φακής (91′ Μωυσίδης) Δουλγέρης (68′ Κακουλίδης) Τσιλιγγίρης (78′ Φροσύνης).