Έφυγε με τον βαθμό ο Πλατανιάς από τη Θεσσαλονίκη!

Δεν μπόρεσε ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει με νίκες μετά από το «διπλό» στο Κορωπί απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Πλατανιάς κατάφερε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 0-0! Με την ομάδα των Χανίων να δείχνει για μία ακόμη φορά ότι είναι δυνατός αντίπαλος, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε τα καλά στάνταρ απόδοσης που θα επιθυμούσε και ο Πάμπλο Γκαρσία, μη δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στο ματς, ενώ θα μπορούσε μάλιστα να ηττηθεί στο γήπεδό του αν στο 89′ ο Σιαμπάνης δεν αντιδρούσε σωστά σε καλή ευκαιρία των Κρητικών με τον Παπανικολάου ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους του Πλατανιά μαζί με τον Ζίκο!

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δοδοντσάκης, Δημητρίου, Μελετίδης, Κυριλλίδης (46′ Χατζηστραβός), Κραγιόπουλος (63′ Χατζηδίμπας), Ματθαίου, Σταθόπουλος, Τζοβάρας (78′ Παπαδόπουλος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Μαναρώλης): Κασωτάκης, Τσατσαρόνης, Κορωνάκης, Λάμτσε, Σάντο, Ζίκο, Ρουσάκης, Παπανικολάου, Σκουλουδάκης, Αμπντούλ, Καμπόσος, ενώ έπαιξαν και οι Παπαδάκης, Τσακμάκης, Μαθιουδάκης.