Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ο Αστέρας

Τη δεύτερη θέση του Νοτίου ομίλου κυνηγά ο Αστέρας Τρίπολης στη Superleague K17, με τους Αρκάδες να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στους τρεις βαθμούς τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Τρίπολης άφησε δύο βαθμούς στην έδρα του Πανιωνίου σε ένα εξαιρετικό επιθετικά παιχνίδι και από τις δύο ομάδες το οποίο έληξε με 2-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25′ του αγώνα, με τις δύο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του Πανιωνίου. Στο δεύτερο μέρος ο Γλέζος ισοφάρισε για τον Αστέρα στο 57′, ενώ ο Ατζουλάς «έγραψε» το 1-2 για τους φιλοξενούμενους! Ο Πανιώνιος όμως βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 80′ σε 2-2 και ο Αστέρας λίγο έλειψε να προηγηθεί ξανά αλλά ο Γλέζος έχασε το πέναλτι που εκτέλεσε στο 85′!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Τζώρτζης, Ιωαννίδης, Ποντικάκος, Καμπουρούδης, Νίκο, Αντζέλης, Τσερέγκωφ, Σωτηρόπουλος, Μαχαίρας, Τάτσης, Νομικός.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κώστας Μπεντεβής): Πέτρου, Διαμαντόπουλος, Φωτόπουλος, Ατζουλάς, Ζορμπάς (60′ Χριστόπουλος), Ντίνε, Μπλάτσος (75′ Βασιλικόπουλος), Γλέζος, Τζήμας, Κανελλόπουλος, Ρούνης (30′ Μαρίνος).