Έχει… αλλάξει τον Ηρακλή ο Αναστασιάδης!

Ένας μήνας και… κάτι ημέρες έχουν περάσει από τότε που ο Σάκης Αναστασιάδης έφυγε από τη Λάρισα και ανέλαβε το τμήμα κάτω των 20 ετών του Ηρακλή. Με τον έμπειρο τεχνικό μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα να αλλάζει άρδην την εικόνα των μικρών και να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο!

Μέχρι πρότινος η ομάδα του Ηρακλή είχε δώσει 8 αγώνες και δεν είχε καταφέρει να πάρει ούτε έναν βαθμό στο πρωτάθλημα της Superleague K20! Με τον ερχομό του Σάκη Αναστασιάδη όμως οι μικροί έχουν κάνει το δύο στα δύο και έχουν πλέον έξι βαθμούς στη συγκομιδή τους και φυσικά έχουν ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Δεν είναι μόνο αυτό όμως το στοιχείο που δείχνει ότι κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ηρακλής πιο πριν στους 8 αγώνες που είχε δώσει, είχε καταφέρει να σημειώσει μόλις 3 γκολ και είχε δεχτεί 22! Εν αντιθέσει με τους δύο τελευταίους που έχει κερδίσει έχει σημειώσει συνολικά 4 γκολ δηλαδή και ένα παραπάνω από πριν και δεν έχει δεχτεί ούτε ένα αφού έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα με τα νικηφόρα αποτελέσματα 1-0 και 3-0 απέναντι σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα!

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας σε σχόλιό του στο newsacademies.gr για αυτό το γεγονός, τόνισε: «Αυτό οφείλεται στην προσπάθεια των παιδιών και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την καθημερινή τους δουλειά στο γήπεδο».