«Έχουμε τεράστια βελτίωση, πρόβλημα η έλλειψη γηπέδων»

«Έχουμε τεράστια βελτίωση, πρόβλημα η έλλειψη γηπέδων»

Ο προπονητής του τμήματος κάτω των 20 ετών της Λαμίας, Λάκης Παπανικολάου, μίλησε στο newsacademies.gr μετά από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Πλατανιά, σχολιάζοντας αρχικά:

«Η ομάδα έχει μία τεράστια βελτίωση σε σχέση με τον πρώτο γύρο και στον αγώνα με τον Πλατανιά παρά τις ελείψεις που είχαμε τα παιδιά μπήκαν και ανταποκρίθηκαν. Δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και να βγάζουμε συνεχώς ένα καλύτερο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο.

Το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο δεν ήμασταν τόσο καλοί, οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν είχαμε ομοιογένεια σαν ομάδα, αλλά πλέον την έχουμε αποκτήσει και φαίνεται αυτό από τα αποτελέσματα που έχουμε τελευταία και την απόδοση της ομάδας στους αγώνες. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και είμαι ευχαριστημένος».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ένα ζήτημα το οποίο έχουν πολλές ομάδες της Superleague Κ20, την έλλειψη γηπέδων: «Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η έλλειψη βοηθητικών γηπέδων για να δουλέψουμε και αυτό θα πρέπει να το λύσουμε αν θέλουμε την επόμενη χρονιά να βγάλουμε κάποιους παίκτες και να γίνουμε καλύτεροι».