«Ήταν ένα μεγάλο βράδυ για την οικογένεια του Ολυμπιακού»

«Ήταν ένα μεγάλο βράδυ για την οικογένεια του Ολυμπιακού»

Ο διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταΐδης, δήλωσε για το πρωτάθλημα των «ερυθρόλευκων» Κ17:

«Νομίζω ότι μέσα από μία μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και αποδείχθηκε περίτρανα πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχή και το πάθος. Ένα ματς στο οποίο από μία αδράνεια μείναμε πίσω, το πιστέψαμε και το γυρίσαμε. Στα πέναλτι θέλει και τύχη, η οποία ήταν με το μέρος μας.

Ήταν ένα μεγάλο βράδυ για την οικογένεια του Ολυμπιακού, συγχαρητήρια στα παιδιά και στο τεχνικό τιμ. Πολλά συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τυχαίο ότι φτάσαμε μέχρι εδώ, ήταν οι δύο καλύτερες ομάδες. Εμένα με κάνει να αισθάνομαι όμορφα το γεγονός ότι πολλά παιδιά απ’ αυτές τις ομάδες στο μέλλον θα απαρτίζουν τις μεγάλες ομάδες γιατί είδατε ότι υπάρχει ταλέντο. Πρέπει να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά στις περίεργες εποχές που ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών.

Πρέπει όλη αυτή την προσπάθεια και το Κύπελλο να το χαρίσουμε στον πρόεδρο μας τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον διευθύνωντα σύμβουλο Γιώργο Παύλου. Ήταν σχεδόν όλη η οικογένεια εδώ σήμερα και προχθές και αυτό σημαίνει πάρα πολλά αυτές τις ημέρες. Θα πω κάτι όχι γιατί πρέπει να το πω. Στον Ολυμπιακό δεν είμαι τώρα για να κάνω καριέρα, έκανα καριέρα στον Ολυμπιακό. Ευθύνη μου και υποχρέωσή μου είναι να περάσω πράγματα σε αυτά τα παιδιά».