«Ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση»

«Ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση»

Ναι μεν η Λαμία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει τη νίκη από τον Πλατανιά στην 9η αγωνιστική της Superleague K20, αλλά το 2-2 άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή των νεοφώτιστων, Απόστολο Παπανικολάου, όσον αφορά την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο κόουτς των Κ20 της Λαμίας σε δηλώσεις του στο newsacademies.gr δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη δουλειά των ποδοσφαιριστών του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ας μη συνοδεύτηκε η καλή εμφάνιση με νίκη. Αυτό που νοιάζει τον ίδιο είναι να βλέπει καλή εικόνα από τους παίκτες του και να δουλεύουν για το μέλλον:

«Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από τα παιδιά. Θεωρώ ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα με την εμφάνιση που κάναμε. Ήμασταν αρκετά καλοί και πιστεύω ότι ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

Αυτό που βλέπω και μου αρέσει εμένα προσωπικά είναι ότι η δουλειά που κάνουμε αρχίζει και βγαίνει στο γήπεδο. Σε κάθε ματς εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει. Να δουλεύουμε και να βελτιώνονται τα παιδιά όπως πρέπει».