Ήττα στα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ στα τελικά του Future Talents Cup

Ήττα στα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ στα τελικά του Future Talents Cup

Δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να νικήσει στην τελική φάση του Future Talents Cup την Καρπάτι, καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι του αγώνα! Το τμήμα κάτω των 17 ετών της ομάδας από την Θεσσαλονίκη δεν κατάφερε να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο και πλέον θα αγωνιστεί στη συνέχεια της διοργάνωσης για τις θέσεις 5 έως 8.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 5-4 στα πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα δεν σκόραρε κανείς και έμεινε το… φτωχό 0-0 μεταξύ των δύο ομάδων.

Να θυμίσουμε πως την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Συλλέκτης Ευάγγελος, Γιαννακίδης Χρήστος, Λύρατζης Ελευθέριος, Βουτσάς Δημήτριος, Βουτσάς Χρήστος, Μιχαηλίδης Ιωάννης, Διαμαντής Απόστολος, Γεωργιάδης Γεώργιος, Μανιώτης Σεραφείμ, Χατζής Νικόλαος, Κύρτσος Ευάγγελος, Βρακάς Γεώργιος, Γαϊτανίδης Αντώνιος, Γκαργκαλατζίδης Αλέξανδρος, Δούμτσης Γεώργιος, Κορέας Κίμων, Πουρναράς Θεόδωρος, Αζίζ Νεκτάριος, Μουτζούρης Άγγελος, Σαλαμούρας Αχιλλέας, Μπούμπας Κωνσταντίνος, Τάχατος Ευστάθιος.

Παράλληλα την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης Μήττας, Πέτρος Τσιαπακίδης, Ανέστης Ασλανίδης, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Μιχαηλίδης και ο φροντιστής Στράτος Αριζάνης.