Ίντερ: Δεν «κατεβαίνει» με Ρεν εξαιτίας του κορονοϊού και το χάνει στα χαρτιά

Ίντερ: Δεν «κατεβαίνει» με Ρεν εξαιτίας του κορονοϊού και το χάνει στα χαρτιά

Η διοίκηση της Ίντερ ανακοίνωσε επίσημα πως δεν πρόκειται να «κατεβάσει» τους Νέους του συλλόγου για το ματς με τη Ρεν στο Youth League της UEFA, εξαιτίας του κορονοϊού.

Οι Ιταλοί ανακοίνωσαν πως γνωρίζουν ότι μία τέτοια απόφαση θα τους στερήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά τόνισαν πως η υγεία των ποδοσφαιριστών τους είναι πάνω απ’ όλα:

«Η Ίντερ ανακοινώνει ότι η ακαδημία δεν θα συμμετάσχει στο ματς με τη Ρεν, στο παιχνίδι για τη φάση των «16» του UEFA Youth League το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 11 Μαρτίου στη Φλορεντία.

Ο σύλλογος ανέκαθεν θέτει τη δημόσια υγεία πάνω απ’ όλα, έλαβε την απόφαση αυτή για να προστατέψει την υγεία των παικτών του, των μελών της αποστολής αλλά και των υπαλλήλων του.

Ο σύλλογος αναγνωρίζει τη σημασία αυτού του παιχνιδιού, καθώς και το γεγονός ότι η απόφαση να μη συμμετάσχει θα έχει ως αποτέλεσμα μια αυτόματη νίκη της Ρεν με 3-0, αλλά οι παραπάνω λόγοι δεν μπορούν να αγνοηθούν και το κλαμπ κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ακολουθήσει τις επίσημες οδηγίες των αρχών.

Από σήμερα όλες οι δραστηριότητες της ακαδημίας θα ανασταλούν».