«Αήττητοι γιατί τα παιδιά έχουν δείξει χαρακτήρα»

«Αήττητοι γιατί τα παιδιά έχουν δείξει χαρακτήρα»

Ο προπονητής των Κ20 του Παναθηναϊκού, Κώστας Φρατζέσκος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό μίλησε τόσο για το ματς όσο και για δύο περιστατικά που στεναχώρησαν τον ίδιο, όπως είπε:

«Είναι η πρώτη φορά που ήρθα στου Ρέντη ως προπονητής της Κ20. Θα μιλήσω πρώτα για το ματς και μετά θα σταθώ σε δυο γεγονότα που δεν μου άρεσαν. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, δεν υπήρχαν φάσεις και από τις δυο πλευρές και όποιες έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και ένα-ένα παιχνίδι ξεχωριστά.

Παραμένουμε αήττητοι καθώς τα παιδιά έχουν δείξει χαρακτήρα και πιστεύω πως μπορούμε μέχρι το τέλος να είμαστε στην πρώτη θέση.

Από εκεί και πέρα είμαι στεναχωρημένος για δυο πράγματα. Με λυπεί μια ενέργεια που έγινε από τον πάγκο του Ολυμπιακού προς έναν παίκτη μας και δεν θέλω να αναφέρω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό.

Το δεύτερο έχει να κάνει πως σε αυτές τις μικρές ηλικίες όταν χτυπάει κάποιος βγάζεις τη μπάλα έξω, έχουμε τον λόγο σαν προπονητές να πούμε στοπ βγάλτε τη μπάλα έξω όπως έχουμε κάνει σε άλλα παιχνίδια εμεί και κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν είναι Fair play».