Αγανακτισμένος ο Κωφίδης με την άθλια κατάσταση!

Αγανακτισμένος ο Κωφίδης με την άθλια κατάσταση!

Δηλώσεις αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ακαδημία του Ηρακλή αυτή τη στιγμή, έκανε ο διευθυντής των τμημάτων υποδομής του «Γηραιού» Σάββας Κωφίδης, μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις! Ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής του συλλόγου και νυν παράγοντας της ακαδημίας, εξέφρασε την αγανάκτησή του σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, τονίζοντας ότι ο ίδιος και κάποιοι άλλοι προπονητές είναι 18 μήνες απλήρωτοι:

«Είμαστε όλοι με την ίδια απορία. Γιατί το έκανε αυτό ο Παπαθανασάκης (σ.σ ιδιοκτήτης Ηρακλή). Για ποιο λόγο διέλυσε την ομάδα. Ο κόσμος κατάλαβε τι γίνεται και τον έδιωξε μακριά, αλλά την ομάδα δεν την άφησε. Απορώ με την ΕΠΟ και τη Λίγκα. Δεν έβλεπαν τι γινόταν; Η Πολιτεία που ήταν;

Ο Καγιούλης (σ.σ είχε αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ Ηρακλής) με εξαπάτησε. Ενώ συμφωνήσαμε οι ακαδημίες να λειτουργούν αυτόνομα, με ξεχωριστό ταμείο και τα έσοδα να πηγαίνουν για τις ανάγκες μας, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Δεν ξέρω που πήγαιναν τα χρήματα. Ίσως σε χρέη της ΠΑΕ.

Δεν μπορούν να λειτουργήσουν τώρα οι ακαδημίες. Δεν έχουμε τίποτα. Δεν έχουμε αντικείμενο δουλειάς. Δεν υπάρχει ρεύμα, δεν υπάρχει νερό, δεν έχουμε γήπεδο, δεν υπάρχει τίποτα. Όλοι είναι απλήρωτοι. Οι προπονητές έχουν να πληρωθούν από οκτώ ως δεκαοκτώ μήνες. Εγώ για παράδειγμα είμαι 18 μήνες απλήρωτος.

Ποιον να πάρω τηλέφωνο; Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα προσπαθούσαμε να το λύσουμε εγώ με την κα. Ευγενία από τα γραφεία. Τους έπαιρνα τηλέφωνο και ο ένας με παρέπεμπε στον άλλο».