Αγκαλιά με το Κύπελλο στο Κερατσίνι! (pic)

Αγκαλιά με το Κύπελλο στο Κερατσίνι! (pic)

Φωτογραφίες με το Κύπελλο που κατέκτησε η πρώτη ομάδα, έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Κερατσινίου! Το Κερατσίνι κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο της ΕΠΣ Πειραιά και οι μικροί δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφία με την κούπα αγκαλιά.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας, αναφέρει τα εξής:

«Πριν από μία εβδομάδα, η ομάδα του Κερατσινίου είχε κατακτήσει το 6ο Κύπελλο Πειραιά.Με τo συγκρότημα του Βασίλη Σπάθα να «ράβει» το 6ο αστέρι στη φανέλα κάνοντας περήφανη την οικογένεια των «Ροσονέρι» και την πόλη.

Το Κύπελλο έκανε την εμφάνιση του στο Σχιστό – εκεί όπου οι Ακαδημίες κάνουν την προπόνηση τους- και όλες οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το βαρύτιμο τρόπαιο. Άλλωστε, το μεγαλύτερο κομμάτι των ακαδημιών, έδωσε το παρών και στον τελικό, πανηγυρίζοντας με την ψυχή του την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι εξαιρετική και αυτό φαίνεται και από την παρουσία παικτών στην πρώτη ομάδα και αναμένεται να μπουν και άλλα παιδιά να πάρουν εμπειρίες από προπονήσεις στους «μεγάλους» και κάποιοι από αυτούς να φορέσουν τη φανέλα των «Ροσονέρι».