Αγώνες αγάπης από τη Σχολή Χαλκίδας

Ποδοσφαιρικοί αγώνες για καλό σκοπό πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 26-28 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα.

Η Σχολή στην πρωτεύουσα της Εύβοιας όπως κάθε χρόνο έτσι και στο τέλος του 2016 διοργάνωσε τουρνουά με τη συμμετοχή πολλών ομάδων της περιοχής, αλλά και δυο τμημάτων της Σχολής από την Αιδηψό προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και τρόφιμα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» και για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η συμμετοχή και αυτή την φορά ήταν πολύ μεγάλη και τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους πρόσφεραν με χαρά και από το υστέρημα τους χρήματα και τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας.

Ο επικεφαλής της Σχολής Χαλκίδας κ. Νίκος Ρόγκας μιλώντας για τους αγώνες αγάπης σημείωσε: «Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι και ένα με την υπόλοιπη κοινωνία.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα και μέσα απ’ αυτό τα παιδιά διαμορφώνουν και τον χαρακτήρα τους. Η Σχολή μας, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Διεύθυνσης Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δίνει πάντα αγώνες εντός και εκτός γηπέδων και θα συνεχίσει να το κάνει και τα επόμενα χρόνια».