ΑΕΚ: Ανακοίνωσε δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών

Η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη διεξαγωγή δοκιμαστικών προπονήσεων σε δύο τμήματα τον προσεχή Απρίλιο στο προπονητικό Κέντρο των Σπάτων:

• στις 13, 14 και 15.04.2020 για παιδιά γεννημένα από 2012 έως 2008 και
• στις 21, 22 και 23.04.2020 για παιδιά γεννημένα το 2007 και το 2006.

Κατά η διάρκεια κάθε δραστηριότητας, τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις και αγωνιστικά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση των τεχνικών υπεύθυνων και προπονητών των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, τη βεβαίωση παραχώρησης εφόσον ο αθλητής αγωνίζεται σε σύλλογο (με υπογραφή και σφραγίδα του συλλόγου του) και την ιατρική βεβαίωση που επισυνάπτονται.

Επίσης, επισυνάπτεται αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών ημερών

Τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να σταλούν συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα στο ακόλουθο email: kmpeka@aekfcacademy.net.gr

Για την ποιοτική και λειτουργική διεκπεραίωση της δραστηριότητας, τα τμήματα θα περιλαμβάνουν 27 παιδιά (24 παίκτες γηπέδου και 3 τερματοφύλακες). Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις μετά τη συμπλήρωση του συγκεκριμένου αριθμού και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα 30’ νωρίτερα από την έναρξη των δραστηριοτήτων των τμημάτων που ανήκουν και να φέρουν μαζί τους λευκή φανέλα, μαύρο σορτς, μαύρες κάλτσες, επικνημίδες ή γάντια τερματοφύλακα αντίστοιχα και ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 13.03.2020, εκτός αν έχει ήδη συμπληρωθεί ο συνολικός αριθμός κάθε τμήματος (27 παιδιά). Στην περίπτωση αυτή ο ενδιαφερόμενος θα λαμβάνει ενημέρωση για τη μη δυνατή αποδοχή της αίτησης του.