ΑΕΚ: Για δοκιμαστικά στη Φέγενορντ Σαράντης, Μιτάι

ΑΕΚ: Για δοκιμαστικά στη Φέγενορντ Σαράντης, Μιτάι

Μια πολύ μεγάλη διάκριση που τιμά ιδιαίτερα την ΑΕΚ και που αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία της ήρθε για τους ποδοσφαιριστές της Κ17 Αλέξανδρο Σαράντη και Μάριο Μιτάι.

Η Φέγενορντ κάλεσε τους δύο νεαρούς να ενταχθούν στην αντίστοιχη ομάδα του ολλανδικού συλλόγου και για το λόγο αυτό θα ταξιδεύσουν στο Ρότερνταμ.

Οι επιτελείς της ολλανδικής ομάδας, ο Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας Γιον Φαν Ντεν Κράαν και ο προπονητής της Κ17 Μέλβιν Μπουλ, έχουν πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητες των δύο ποδοσφαιριστών και θεωρούν ότι μπορούν να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο στο φημισμένο για την αναπτυξιακή του υποδομή περιβάλλον του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Γνωρίζουν ότι οι δυο τους έχουν μια πολύ καλή αγωνιστική πορεία με την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και ότι ο μεν Σαράντης έχει κληθεί στην Εθνική Ελλάδας U17, ο δε Μιτάι είναι αρχηγός της αντίστοιχης ομάδας της Αλβανίας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να ενισχύουν την ΑΕΚ όλο τον Φεβρουάριο στους αγώνες του πρωταθλήματος Super League Κ17, όμως στις 3 Μαρτίου θα μεταβούν στην Ολλανδία για να αρχίσουν προπονήσεις στην Κ17 της Ακαδημίας του μεγάλου ολλανδικού συλλόγου.