ΑΕΚ: Ενίσχυση στην Κ17 με ταλέντα από τον Α.Ο. Άτλας

ΑΕΚ: Ενίσχυση στην Κ17 με ταλέντα από τον Α.Ο. Άτλας

Στην απόκτηση δύο νεαρών ταλέντων προχώρησε η ακαδημία της ΑΕΚ από τον Α.Ο. Άτλας. Πρόκειται για τους Αλέξη Γκολφίνο, Ηλία Πετράτο, με τη μέχρι πρότινος ομάδα τους να ανακοινώνει τις μεταγραφές:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ενδοδικτυακή μετακίνηση δύο ποδοσφαιριστών προς την κεντρική Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ και συγκεκριμένα την ένταξή τους στην Κ17 αυτής.

Πρόκειται για τους Αλέξη Γκολφίνο (2004) και Ηλία Πετράτο (2005) που σε συνέχεια των αξιολογήσεων που ξεκίνησαν από τους Scouter και τους υπεύθυνους δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ με την έναρξη της συνεργασίας μας την περσινή χρονιά (η οποία ανανεώθηκε φέτος για άλλα 3 χρόνια), κατάφεραν να πείσουν τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις δυνατότητες τους.

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Γκολφίνος αγωνίζονταν από πέρυσι με τα χρώματα του Άρη Πατρών, παίζοντας επίσης και με την ομάδα Νέων του Atlas FC στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο Σωματείων, ενώ ο Ηλίας Πετράτος αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα Παίδων και Νέων του Atlas FC, και από φέτος τον Αύγουστο μετακινήθηκε στον Άρη, βάσει επίσης της συνεργασίας που υπάρχει.

Το ραντεβού για την ολοκλήρωση των συμβολαίων θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ.

Όλη η οικογένεια του Atlas FC εύχεται καλή επιτυχία και υγεία στον Αλέξη και τον Ηλία με την νέα τους ομάδα».