ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο των σχολών (photos)

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο των σχολών (photos)

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο στα Σπάτα η πρώτη μέρα του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις ομάδες του Δικτύου.

Στελέχη και προπονητές των συνεργαζόμενων συλλόγων από όλη τη χώρα παρακολούθησαν τις εκπαιδευτικές ενότητες σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον νέο Υπεύθυνο Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλία Κυριακίδη και να ανταλλάξουν απόψεις με το εξειδικευμένο προσωπικό της Ακαδημίας αλλά και μεταξύ τους.

Οι εργασίες άρχισαν με τον χαιρετισμό και την εισαγωγή του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας της ΑΕΚ Νίκου Κωστένογλου. Ομιλητές στην πρώτη μέρα ήταν κατά σειρά ο γυμναστής της Ακαδημίας της ΑΕΚ Δημήτρης Στεργιόπουλος, ο προπονητής της ομάδας Κ11 Στέλιος Ορφανίδης, ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης, ο Βιοχημικός, Βιοτεχνολόγος – Τοξικολόγος Φώτης Τέκος που μίλησε για τη σημασία της διατροφής στην παιδική ηλίκια και ο Ψυχολόγος-Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Κωστόπουλος που αναφέρθηκε στη σημασία του να προπονείς παιδιά.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης προπονήσεις των ομάδων Κ11 και Κ12 της ΑΕΚ. Την επιμέλεια της οργάνωσης του σεμιναρίου έχει ο Υπεύθυνος Διοίκησης της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Παπαποστόλου.

«Παρών» στο σεμινάριο ήταν και ο Τεχνικός Διευθυντής της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ Νίκος Λυμπερόπουλος που απηύθηνε έναν σύντομο χαιρετισμό στους παρισταμένους. Οι εργασίες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή.

This slideshow requires JavaScript.