ΑΕΚ: Πήρε τον 16χρονο Γκριγκοριάν

ΑΕΚ: Πήρε τον 16χρονο Γκριγκοριάν

Σε μεταγραφή για το τμήμα κάτω των 17 ετών, προχώρησε η ΑΕΚ αποκτώντας τον Βασίλη Γκριγκοριάν.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα Ξάνθης. Ο νεαρός παίκτης μετακομίζει από την Ξάνθη στην «κιτρινόμαυρη» ακαδημία, έχοντας αφήσει καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Η Ένωση προχώρησε στην απόκτηση του, έχοντας τη θετική εισήγηση του σκάουτερ της ΑΕΚ στην Βόρεια Ελλάδα, Χρήστου Μαλαδένη. Ο 16χρονος θεωρείται μεγάλο ταλέντο.

Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ και ήταν αρχηγός στις Μεικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Σύμφωνα με το sportsaddict.gr, οι εμφανίσεις του τον έφεραν στο «κιτρινόμαυρο» μικροσκόπιο, με τον Γκριγκοριάν να ταξιδεύει με την Κ16 της ΑΕΚ στο Μιλάνο, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Ο Πρόεδρος του Απόλλωνα, Βλαδίμηρος Μαρκοσιάν μαζί με τον πατέρα του 16χρονου έδωσαν το παρών στα Σπάτα. Οπού συναντήθηκαν με τον Νίκο Κωστένογλου για τις τελικές υπογραφές, με τον Ξανθιώτη μπακ να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα.

Ο νέος παίκτης της ομάδας, θα ταξιδέψει στις 22 Ιουλίου στην Αθήνα, προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία της Κ17 της ΑΕΚ.