ΑΕΚ: Στο γήπεδο και η ομάδα των Κ13

ΑΕΚ: Στο γήπεδο και η ομάδα των Κ13

Πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα στα Σπάτα για την ομάδα Κ13 της ΑΕΚ που θα πάρει μέρος στο τουρνουά Attica της επόμενης σεζόν.

Στο τμήμα των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2008 και το 2009, προπονητής είναι ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος και συνεργάτες του οι Βασίλης Αποστόλου, Γιώργος Κιούπης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Θανάσης Ζαββός (γυμναστής).

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι οι Αντωνόπουλος, Γιγκλάς, Δελαπόρτας, Καλτσής, Καππάτος, Κουρουνιώτης, Κούτρης, Λέκα, Μούρτζινος, Μπαθρέλος, Νοροτσέα, Σαρρής, Σεψάς, Φλιάτουρας, Γκέγκα, Ευγένιος, Θεοδώρου, Κελεμένης, Λαυρεντάκης, Μαρίνος, Μιχαηλίδης, Μωυσιάδης, Σαλτοριάδης, Σιούτης, Τακεσιάν, Φραντζεσκάκης.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Κώστας Τσάνας καλωσόρισε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ ο γιατρός Ανδρέας Αναμορλίδης έδωσε οδηγίες στα παιδιά για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθείται στις προπονήσεις.

Την επόμενη Δευτέρα 24 Αυγούστου θα αρχίσει η προετοιμασία και του ηλικιακά μικρότερου τμήματος της Ακαδημίας που είναι η ομάδα Κ11 (παιδιά γεννημένα 2010-2011).