ΑΕΚ: Στο γήπεδο οι Κ19, άρχισαν την προετοιμασία τους

ΑΕΚ: Στο γήπεδο οι Κ19, άρχισαν την προετοιμασία τους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Σπάτα η πρώτη προπόνηση της ομάδας Κ19 εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 υπό την καθοδήγηση των προπονητών Γιώργου Αλεξόπουλου και Ηλία Καλοπήτα και την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκου Κωστένογλου.

Στην πρώτη προπόνηση έλαβαν μέρος οι ποδοσφαιριστές Καλούδης, Θεοχάρης, Κώτσιος, Γκέγκα, Τζιάτζιος, Ποζατζίδης, Καραβίδας, Αρβανίτης, Μαντζουρανάκης, Λιωνής, Λουκάς, Τσαρούχας, Πανταζέλος, Δημητρίου, Τσέλιος, Κορομηλάς, Κάτσικας, Μαχαίρας, Μάρκου, Κοσίδης, Τσιγαρίδης, Χριστόπουλος, Πατρινός.

Νέα πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο είναι ο γυμναστής Κώστας Παρούσης και ο αναλυτής Στράτος Παρούσης.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στα Σπάτα μέχρι το τέλος του μήνα και θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι στο διάστημα 1-13 Αυγούστου. Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν πέντε φιλικοί αγώνες:

• Με την Κ19 του Πανιωνίου στα Σπάτα στις 27/7
• Με την Κ19 του Παναθηναϊκού στην Παιανία στις 31/7
• Με τον ΑΟ Ποταμιά (Πρωταθλήτρια Ευρυτανίας) στο Καρπενήσι στις 7/8
• Με τον Πλατανιά στο Καρπενήσι στις 11/8 και
• Με στην Κηφισιά στο Ζηρίνειο στις 17/8.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν το σαββατοκύριακο 24-25 Αυγούστου με αντίπαλο τον ΑΟ Ξάνθη στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος Super League 2019-20.

Την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ, ενώ από τις αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσουν σταδιακά οι προπονήσεις και για τις άλλες ομάδες της Ακαδημίας.

This slideshow requires JavaScript.