Αλεξιάδης: «Μπαίνουν σωστές βάσεις στην Κ15 του Άρη»

Αλεξιάδης: «Μπαίνουν σωστές βάσεις στην Κ15 του Άρη»

Ο γενικός αρχηγός των τμημάτων υποδομής του Άρη, Παναγιώτης Αλεξιάδης, μίλησε για την πορεία της Κ15 και για το ταλέντο των παικτών της ομάδας.

Παράλληλα, απέδωσε τα εύσημα σε όλους τους συντελεστές για την παρουσία στον τελικό, τονίζοντας πως το ταλέντο περισσεύει.

Αναλυτικά:

«Το τέλος του πρωταθλήματος μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση για την πορεία της Κ 15. Πικρή γιατί χάσαμε στον τελικό και γλυκιά γιατί το φετινό ταξίδι ήταν όμορφο.

Η πορεία της ομάδας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα αυτού του ταξιδιού ότι θα έφτανε μέχρι τον τελικό, αλλά μας διέψευσε ευχάριστα όλους. Για το λόγο αυτό αξίζουν ΜΟΝΟ συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Στον προπονητή μας, Δημήτρη Ηλιόπουλο και σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι αυτοσκοπός ο τίτλοι. Οι τίτλοι θα έρθουν γι’ αυτά τα παιδιά στο μέλλον, αυτό είναι σίγουρο. Γιατί το ταλέντο τους περισσεύει και η θέλησή τους είναι μεγάλη.

Σε αυτές τις ηλικίες οι προτεραιότητες είναι άλλες. Εμείς στον ΑΡΗ είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε, πέρα από την εξέλιξη των παικτών και στη διαμόρφωση των χαρακτήρων τους, ώστε αύριο να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Οι βάσεις μπαίνουν και είναι σωστές.

Οι προκλήσεις για την Κ 15 δεν τελείωσαν. Μπροστά της έχει το “Elite Neon Cup”, που διεξάγεται στην Παιανία το διάστημα 2-5 Μαΐου. Μαζί με τον ΑΡΗ συμμετέχουν, πέραν σχεδόν όλων των ελληνικών ομάδων, οι Λίβερπουλ, Παρτιζάν, Ερυθρός Αστέρας, Σουόνσι, Κράσνονταρ, ΑΠΟΕΛ και άλλοι σημαντικοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι».