Ανέλαβε ο Ρικάρντο Πέρες στο Ρέντη!

Ανέλαβε ο Ρικάρντο Πέρες στο Ρέντη!

Ολοκληρώθηκε, όπως φαίνεται, η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ρικάρντο Πέρες για να αναλάβει την ακαδημία του Ολυμπιακού! Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλά τα… λημέρια των «ερυθρόλευκων» εγκαταστάσεων καθώς ήταν βοηθός του Πάουλο Μπέντο την εποχή που ο επίσης Πορτογάλος κόουτς ήταν στον πάγκο της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Το όνομά του είχε πάρει… προβάδισμα το τελευταίο διάστημα έναντι των υπολοίπων και το γεγονός ότι γνωρίζει καλά τον σύλλογο μέτρησε αρκετά στην απόφαση της διοίκησης της ομάδας του Πειραιά.

Έτσι ο Ρικάρντο Πέρες εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο Ρέντη και έχει αρχίσει δουλειά, για να μπει στο κλίμα όσο πιο γρήγορα γίνεται και να αρχίσει η ακαδημία στους… πορτογαλικούς ρυθμούς. Μάλιστα μαζί με τον Πέρες να σημειωθεί πως θα ενσωματωθούν στο τεχνικό τιμ της ακαδημίας άλλοι δύο Πορτογάλοι, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες.

Παράλληλα, ο Ρικάρντο Πέρες εκτός από διευθυντής της ακαδημίας θα αναλάβει και τον ρόλο του προπονητή του τμήματος κάτω των 20 ετών, από τη στιγμή που έχει παρθεί η απόφαση να μην συνεχίσει σε αυτή τη θέση ο Βασίλης Βούζας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προπονεί τους ποδοσφαιριστές που έχουν «κοπεί» από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.