Αναβλήθηκαν όλα τα ματς της ΑΕΚ εκτός των Κ17

Αναβλήθηκαν όλα τα ματς της ΑΕΚ εκτός των Κ17

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος που λέει και ο λαός μας, μόνο οι Έφηβοι της ΑΕΚ πρόκειται να αγωνιστούν αυτό το σαββατοκύριακο σε επίσημο ματς, από την ακαδημία των «κιτρινόμαυρων». Αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό η Ένωση ανέβαλε όλα τα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί σε όλη την χώρα.

Μάλιστα η αποστολή του τμήματος κάτω των 19 ετών που ήταν να αναχωρήσει για την Κρήτη, όπου ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει το Σάββατο τον ΟΦΗ, δεν ταξίδεψε εξαιτίας της επικινδυνότητας που υπήρχε για το ταξίδι με το πλοίο, αλλά και για το γεγονός ότι την Τρίτη η ομάδα αντιμετωπίζει την Μπενφίκα για το Youth League της UEFA και σε περίπτωση νέας κακοκαιρίας μπορεί να δημιουργούσε πρόβλημα στην προετοιμασία των μικρών για την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα από την Κρήτη.

Με τους ανθρώπους της ομάδας να αποφασίζουν να μην πραγματοποιηθεί το ταξίδι και η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Super League Κ19 πρόκειται να οριστεί σε νέα ημερομηνία. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να αναβάλλουν και όλους τους αγώνες του Σαββάτου της ακαδημίας, επίσημους και φιλικούς.

Το μόνο ματς που έχει διατηρηθεί στο πρόγραμμα είναι αυτό του τμήματος κάτω των 17 ετών, για την Κυριακή με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Ρουφ.