Ανακοίνωσε το τέλος του από τον ΠΑΣ ο Δεβελέγκας

Ανακοίνωσε το τέλος του από τον ΠΑΣ ο Δεβελέγκας

Το τέλος της συνεργασίας του μετά από 5 χρόνια με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανακοίνωσε ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ακαδημίας, Γιάννης Δεβελέγκας, με επίσημη δήλωσή του:

«Φίλες και φίλοι,

Μετά από 5 συνεχή χρόνια στις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσω.

Νιώθω πλήρως ικανοποιημένος από την αφιλοκερδώς συμμετοχή μου στις ομάδες υποδομών, γιατί στα χρόνια αυτά, με ήθος, αξιοκρατία, ευγενή άμιλλα, και πρωταθλητισμό από τους νέους της ομάδας μας, στα τμήματα που υπήρξα Γενικός Αρχηγός οι επιτυχίες ήταν συνεχόμενες με ορόσημα, την συμμετοχή της ομάδος Κ17 για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο Final 4 της Super league την περίοδο 2014 – 15, την συμμετοχή της ομάδας Κ20 στον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ ως φιναλίστ την περίοδο 2015 -16 και την κατάκτηση του Κυπέλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ την περίοδο 2016 -17 μετά από 25 χρόνια.

Και βέβαια να μην ξεχνάμε την βασική ύπαρξη των τμημάτων αυτών, με την συμμετοχή αρκετών νέων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ανδρική μας ομάδας.

Γι’ αυτό θέλω πρώτα απ’ όλους, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη για την ευκαιρία που μου έδωσε να ασχοληθώ με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, μέσα από τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ.

Επίσης ευχαριστώ όλους τους προπονητές, γυμναστές και παράγοντες των τμημάτων υποδομών, για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και τους εύχομαι ολόψυχα ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τέλος ευχαριστώ για την συνεργασία όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της ΠΑΕ που υπήρξαν μαζί μου, θυμίζοντας σε αυτούς, ότι μόνο με σκληρή δουλειά μέσα στα γήπεδα, θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ώστε να παίξουν στην ΜΕΓΑΛΗ μας ομάδα τον ΠΑΣ.

Παραμένω πάντα αρωγός, στο μόνο βιώσιμο αναπτυξιακό πλάνο της τελευταίας πενταετίας που ακολουθεί η ομάδα μας, για ακόμη μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Γιάννης Δεβελέγκας».

Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα passports.gr.