Ανακοινώθηκε ο Πουλιάνας στον Παναιτωλικό

Ανακοινώθηκε ο Πουλιάνας στον Παναιτωλικό

Στην απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Πουλιάνα, προχώρησε ο Παναιτωλικός για το τμήμα της ακαδημίας του κάτω των 15 ετών! Οι Αγρινιώτες παρακολούθησαν τον 14χρονο γκολκίπερ στην ομάδα του, Ερμή Βόλου, και έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις για τη μεταγραφή του, την οποία ανακοίνωσε η μέχρι πρότινος ομάδα του νεαρού πορτιέρο:

«Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου με χαρά ανακοινώνει ότι αποχαιρετά ένα μέλος – ‘Παιδί’ του. Πρόκειται για το νεαρό τερματοφύλακα Πουλιάνα Δημήτρη. Το ταξίδι του τερματοφύλακα Πουλιάνα Δημήτρη (γεννημένος 03/01/2004) στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε τις 11. Σεπτέμβρη 2008.

Έπαιξε και δούλεψε στα τμήματα υποδομής του Ερμή, ενώ έλαβε επίσης συμμετοχές στην 1η μας ομάδα στο ερασιτεχνικό, όταν και συμπλήρωσε το 14ο έτος. Είναι ένα παιδί που ξεχώρισε τόσο στα τμήματα υποδομής του Ερμή, όσο και στην ομάδα του Δημήτρη Μπράτσου που αγωνίστηκε στην Β’ ΕΠΣΘ, δουλεύοντας επιμελώς υπό την καθοδήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων Αποστόλη Τσιντζιλώνη. Επίσης, ήταν βασικός τερματοφύλακας της Μικτής Ομάδας Παίδων της ΕΠΣΘ.

Σημαντικές διακρίσεις αποτέλεσαν οι κλήσεις στις προπονήσεις της Προεθνικής Παίδων της Εθνικής Ελλάδας που διεξήχθησαν στην Λαμία την Μ. Δευτέρα 2/4/2018, όπως και εκείνη που ακολουθεί 25-28/6/2018 στις τελικές προπονήσεις προεπιλογής Κ-14 στο Καρπενήσι. Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου ευχαριστεί τον Πουλιάνα Δημήτρη και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη τους προς τον σύλλογο μας σε αυτή την όμορφη δεκαετία! Η συνέχεια για τον Δημήτρη μας γράφει ΠΑΕ Παναιτωλικός. Η οικογένεια του ΕΡΜΉ τους εύχεται καλή συνέχεια, πρόοδο, υγεία και μόνο επιτυχίες!».