Ανακοινώθηκε το Batman: The Enemy Within

Ανακοινώθηκε το Batman: The Enemy Within

H Telltale Games ανακοίνωσε τα τρία νέα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσει, με ένα από αυτά να είναι το Batman: The Enemy Within, το οποίο όμως θα είναι και το μοναδικό που θα δούμε μέσα στο 2017!

Από τις πληροφορίες που έχει δώσει η εταιρεία το παιχνίδι θα αποτελείται και αυτή τη φορά από πέντε επεισόδια και το πρώτο θα έχει τον τίτλο «Τhe Enigma», το οποίο θα μας συστήνει έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του Σκοτεινού Ιππότη, τον Edward Nigma, γνωστό σε όλους ως Riddler! Οι επιλογές των παιχτών από το προηγούμενο παιχνίδι Batman της Tellatale θα παίζουν ρόλο στο Enemy Within, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση θα επιστρέψει και ο Joker για να περιπλέξει για ακόμη μια φορά τα γεγονότα που εκτυλίσσονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!

H κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου αναμένεται για τις 8 Αυγούστου σε ψηφιακή μορφή στο PS4, Xbox One και PC, ενώ στα ράφια των καταστημάτων θα αργήσουμε να το δούμε καθώς θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο στην συνηθισμένη έκδοση για τα παιχνίδια της εταιρείας, την Season Pass Disc!

Όσον αφορά τα δύο άλλα παιχνίδια που ανακοίνωσε η εταιρεία, αυτά θα είναι διαθέσιμα με το νέο έτος. Μέσα στο 2018 η Telltale θα συνεχίσει τον πολύ επιτυχημένο τίτλο της The Walking Dead με την τέταρτη και τελευταία όμως περίοδο, στην οποία θα πρωταγωνιστεί και πάλι η Clementine.

Για τo τρίτο παιχνίδι της ανακοίνωσης θα επιστρέψουμε στον κόσμο του πολύ πετυχημένου παιχνιδιού The Wolf Among Us, το οποίο είχε κυκλοφορήσει από την Telltale το 2013 με μεγάλη επιτυχία και η ιστορία του βασίζεται στο κόμικ Fables! Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ανακοίνωσης τo νέο μέρος αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2018 και θα είναι μία ιστορία ξεχωριστή από αυτή που διαδραματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι.