Ανακοινώθηκε το The Sims 4 για το Xbox One (video)

Ανακοινώθηκε το The Sims 4 για το Xbox One (video)

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ

Τρία χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του The Sims 4 για το PC, η Εlectronic Arts ανακοίνωσε πως το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι προσομοίωσης ζωής θα κυκλοφορήσει και για το Xbox One.

Για όσους δεν γνωρίζουν, στα Sims οι παίχτες δημιουργούν έναν χαρακτήρα (Sim) και αφού τον τοποθετήσουν σε ένα σπίτι ελέγχουν την διάθεσή του, τις επιθυμίες του, τις διάφορες δραστηριότητες του, αλλά και τις σχέσεις του. Η σειρά έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία από το 2000 που κυκλοφόρησε ο πρώτος τίτλος και έχει πουλήσει στο σύνολό της περίπου 200 εκατομμύρια αντίτυπα καθιστώντας την ένα από τα πιο πετυχημένα franchise στην βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών!

Στο The Sims 4 για τον υπολογιστή οι βασικές αλλαγές από το τρίτο παιχνίδι ήταν πως είχε επανασχεδιαστεί η δημιουργία του χαρακτήρα και η λειτουργία κατασκευής προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη δημιουργία του περιεχομένου του παιχνιδιού. Επίσης η συναισθηματική κατάσταση διαδραματίζει μεγαλύτερο ρόλο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, έχοντας μεγαλύτερες επιπτώσεις στην προσωπικότητα του χαρακτήρα και την κοινωνική αλληλεπίδρασή του με τους υπόλοιπους Sims της πόλης του.

Δυστυχώς δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη ποιες θα είναι οι αλλαγές, οι βελτιώσεις ή ακόμη και οι περιορισμοί για την έκδοση της κονσόλας.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για το Xbox One στις 17 Νοέμβρη, αλλά για όσους βιάζονται και θέλουν να το αποκτήσουν νωρίτερα μαζί με αρκετά extras εντός του παιχνιδιού, τότε θα υπάρχει διαθέσιμη για παραγγελία και η Deluxe Party Edition που θα βγει λίγες ημέρες νωρίτερα στις 14 του ίδιου μήνα.